pondelok 10. júna 2013

Zdeno Chára chváli ofenzívne schopnosti obrany Bostonu


Boston Bruins sa s Chicagom Blackhawks naposledy stretli vo vzájomnej konfrontácii takmer pred dva a pol rokmi, no slovenský obranca a kapitán „medveďov“ Zdeno Chára vie, čo očakávať.
„Môžete povedať, že nepoznáme Blackhawks, no je očividne jasné, že ide o skvelý tím. Majú veľmi silnú zostavu. Z hľadiska celej medializácie, že oba tímy sa dostali do svojich miest to neznamená, že nebudeme jeden na druhého pripravený,“ povedal slovenský kapitán Bostonu Bruins, Zdeno Cháre pre csnne.com.
Obrancovia Bostonu nazbierali vo vyraďovacej časti spolu 35 bodov z celkových 138, vrátane 15 gólov z 50. „To je to, čo potrebujete. Prínos od rôznych  chlapíkov, nikdy nebudú bodovať tí istí chlapíci. Máme mnoho ofenzívnej sily od hráčov na ktorých spoliehame. Ale i napriek tomu, dokonca v kľúčových situáciách rôznych zápasov sú veľkým prínosom hráči, ktorí možno nie sú až takí známi svojou ofenzívou,“ cituje Zdena Cháru portál sportsnewsdaily.
Zdeno Chára v play-off 2012/2013 nazbieral v 16 zápasoch spolu 11 bodov (2+9) a jeho priemerný čas na ľade sa dostal na hranicu 29 minút 21 sekúnd.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára