utorok 24. apríla 2012

„Chárovci“ si vybojovali siedmy zápas,




WASHINGTON - BOSTON 3:4 pp (1:2, 1:0, 1:1 - 0:1)
Góly: 10. Mike Green (J. Ward, Hamrlík), 40. Chimera (Nicklas Bäckström, Hamrlík), 56. Ovečkin (Nicklas Bäckström) - 6. Peverley (Ference, P. Bergeron), 17. Krejčí (Lucic, Peverley), 52. Ference (Seguin), 64. Seguin (Lucic, Krejčí), Brankári: Holtby - Thomas. Strely na bránku: 39:31. Diváci: 18.506.
stav série: 3:3


Úradujúci obhajca Stanleyho pohára z Bostonu odvrátil hrozbu vypadnutia s Washingtonom a vynútil si rozhodujúci siedmy duel.
Bruins zvíťazili na ľade Washingtonu 4:3 po predĺžení a vyrovnali stav série na 3:3. Slovenský kapitán hostí Zdeno Chára strávil na ľade vyše 30 minút, do štatistík si však pripísal len jeden mínusový bod. O tom, že meno postupujúceho do semifinále Východnej konferencie bude známe až v noci na štvrtok v Bostone, rozhodol center "medveďov" Tyler Seguin v 64. minúte. Podľa štatistického úradu Elias Sports Bureau ide o historicky prvú sériu v play off NHL, kde sa prvých šesť zápasov skončilo rozdielom jediného gólu. 

"Samozrejme sme radi, že sme dokázali vrátiť sériu na náš ľad. Je to tak vyrovnané, že si to ten siedmy zápas zaslúžilo. Ani jeden z tímov nedáva tomu druhému priestor na odskočenie, preto je správne, že sa rozhodne až v siedmom dueli," citoval portál nhl.com bostonského obrancu Andrewa Ferenca.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára