pondelok 23. januára 2012

Boston víťazne vo Philadlpii

Philadelphia  Flyers - Boston Bruins 5:6 pp a sn (1:3, 3:0, 1:2 - 0:0, 0:1)
Góly: 3. Talbot (Timonen, Bryzgalov), 24. Hartnell (Giroux, Timonen), 28. Hartnell (Giroux), 40. Hartnell (Giroux, Simmonds), 51. Talbot (Carle, Couturier) - 1. P. Bergeron (Marchand, Seguin), 10. Seguin (P. Bergeron, Pouliot), 13. Lucic (Krejčí, McQuaid), 42. Krejčí (Peverley, Lucic), 45. Campbell (Paille, McQuaid), rozhodujúci nájazd: Seguin
Brankári: Bryzgalov - Thomas, strely na bránku: 38:37, diváci: 19.851


Philadelphia s Andrejom Meszárošom hostila mužstvo kapitána Zdena Cháru Boston a derby ponúklo opäť fantastický hokej plný gólov. Prvú tretinu vyhrali Bruins 3:1, no druhý časť zápasu patrila domácim a predovšetkým Scottovi Hartnellovi, ktorý hetrikom otočil stav stretnutia na 4:3 pre Flyers. Lenže na začiatku záverečnej časti sa k slovu opäť prihlásili hostia, gól Davida Krejčího a Gregory Campbella dostal znova do vedenia "medvede". Desať minút pred koncom však vyrovnal Maxime Talbot a dráma pokračovala v predĺžení. To o víťazi nerozhodlo a 20-tisícová kulisa vo Wells Fargo Center sledovala nájazdy. V nich bol úspešnejší hostia, keď Tyler Seguin strelil gól, po ktorom Wayne Simmonds nevyzrel na Tima Thomasa, Boston vyhral 6:5. 
Meszároš odohral v zápase takmer 20 minút, Chára dokonca vyše 31 minút, no ani jeden z nich sa bodovo nepresadil. Kapitán "medveďov" však ukončil zápas s trojkou v kolonke +/- bodov. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára