pondelok 29. októbra 2012

Zdeno Chára o výluke v NHL: „Je to hanba“


 Zdeno Chára o výluke v NHL: „Je to hanba“ 
 Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára je jedným z viacerých hráčov NHL, ktorí využili výluku v zámorskej súťaži a kývli na ponuku z Európy.  Zdeno Chára o výluke v NHL: „Je to hanba“   
 
Chára tak momentálne pôsobí v klube Lev Praha, ale podľa vlastných slov mu chýba rodina, takže má pocit, ako by hral stále na ľade súpera.
Fyzicky disponovaný kapitán Bostonu Bruins sa síce odrazil do veľkého hokeja práve v Prahe, ale momentálne sa cíti osamelý bez manželky a dcéry Elliz Victorie. "Chýbajú mi najmä pri podobných oslavách, ako je napríklad Halloween. Navyše, dcéra navštevuje prvú triedu baletu. Uvedomujem si, že to je ďalšia udalosť, pri ktorej nemôžem byť. Na manželku a dcéru myslím často. Súčasne si však uvedomujem, že to je len dočasný stav," cituje Cháru portál www.boston.com.
    
Slovenský obranca, ktorý je známy okrem iného aj najtvrdšou strelou v NHL, je trochu sklamaný ohľadne výluky v zámorí a nikam nevedúcich rokovaní. "Úprimne, neviem, čo si mám myslieť. Ak sa Hráčska únia snaží priblížiť k majiteľom klubov a ponúkne im tri odlišné návrhy, tak nechápem, že za pár minút odmietnu všetky návrhy. Je to hanba, že na to čakáme tak dlho a za krátku chvíľu to skončí v koši," dodal bývalý držiteľ Norrisovej trofeje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára