piatok 16. decembra 2011

Zdeno už trénuje, možno nastúpi už v sobotu

 Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára v službách Bostonu Bruins už absolvoval po menšom zranení kolena ľahkú tréningovú jednotku.
Hoci mal pôvodne absentovať tri zápasy, do diania v NHL zasiahne možno už v sobotu. V piatok o tom informovali zámorské médiá. Kapitán "medveďov", ktorý si privodil zranenie v sobotňajšom zápase s Columbusom, už včera trénoval a skonštatoval, že sa cíti dobre. "Bolo to fajn. Prvé korčuľovanie po troch-štyroch dňoch. Nečakal som, že to bude hneď skvelé, ale nebolo to ani zlé. To je dobré znamenie. Pomaly sa to bude zlepšovať," citoval Cháru denník Boston Globe. 
Najvyšší hráč v histórii profiligy strávil na ľade približne 25 minút pod dohľadom asistenta trénera Douga Jarvisa. Vzhľadom na vysokú odolnosť Cháru, ktorý počas prvých piatich sezón vo farbách Bostonu vynechal len 12 zápasov, by sa mohol vrátiť už v zápase s Philadelphiou, pravdepodobnejší je však jeho štart až v pondelňajšom dueli s Montrealom. Pri jeho absencii dostal veľký priestor na ľade Andrew Ference, ktorý naposledy odohral vyše 27 minút.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára