štvrtok 15. decembra 2011

Zdeno Chára by sa mohol vrátiť už v sobotu.




                                                                               



 Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára po štyroch dňoch bez ľadovej plochy v stredu absolvoval krátky, asi 35-minútový tréning na ľade Scotiabank Place v kanadskej Ottawe. Informuje o tom Boston Globe.
Ako je známe, kapitán tímu Boston Bruins si v druhej tretine sobotňajšieho súboja proti Columbusu poranil nohu. "Cítil som sa dobre. Na ľade som sa objavil po niekoľkých dňoch odpočinku. Ani som neočakával, že sa budem cítiť vynikajúco. Na druhej strane to nebolo zlé. V nasledujúcich dňoch sa to bude ešte pomaly zlepšovať," povedal Chára, ktorý sa spolu s krídelníkom Jordanom Caronom pripravoval pod vedením asistenta trénera Douga Jarvisa. 

Trenčiansky odchovanec by sa do kolotoča profiligy mohol naplno vrátiť v sobotu proti Philadelphii alebo v pondelok proti Montrealu, všetko bude záležať od vývoja rekonvalescencie.

"Dali sme Zdenovi priestor na doliečenie pred tým, ako sa opäť vráti na ľad. Za ten čas bol jeho spoločníkom stacionárny bicykel. Našťastie nejde o také závažné zranenie, ako sme sa v úvode obávali. Všetko nabralo správny smer," poznamenal tréner Bostonu Claude Julien.


     

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára