piatok 25. novembra 2011

Nahnevať Cháru sa nevypláca. Regehr to už vie

   

Obhajca Stanley Cupu stúpa tabuľkou NHL, vyhráva a jeho kapitán si vie zariadiť poriadok. Hokejisti Bostonu včera porazili Buffalo 4:3 a dvojmetrový Zdeno Chárasa nebál rozdať aj pár úderov. Svoju prácu si vyriešil celkom rýchlo. On išiel na trestnú lavicu a ostatní kohúti sa ešte stále ťahali za dresy.
Bostonský medvedi vyhrali v tejto sezóne NHL desiaty zápas v rade. Chára je najproduktívnejším obrancom tímu. Naposledy predviedol aj svoje fyzické prednosti v bitke. Robyn Regehr skončil po pár ručných výmenách tvárou k ľadu. V tom okamžiku ale 206 centimetrov vysoký a 115 kilogramov vážiaci bostonský obor svoju päsť zastavil. Vedel, že je víťazom a odišiel.

Kanadský obranca, ktorý sa narodil v Brazílii, prišiel pomôcť spoluhráčom v šarvátke u mantinelu, ale prišiel na stranu, kde operoval svojimi ramenami práve Chára. Obaja si odišli stranou a výsledok?... Ten je všetkým známy. Regehr, ktorý je takmer o hlavu menší a o 15 kilogramov ľahší toto meranie síl prehral. Od začiatku bolo vidieť, že on bude tým, ktorý sa bude hlavne brániť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára