streda 16. novembra 2011

Chára s jednou asistenciou


   

Boston Bruins     4:3     New Jersey Devils     (0:0,1:1,3:2)

Góly: 35. Ch. Kelly (G. Campbell), 41. Marchand (CHÁRA, P. Bergeron), 44. S. Thornton (Jordan Caron, G. Campbell), 57. B. Pouliot (Corvo, Peverley) - 31. Clarkson (Sýkora, Parise), 43. N. Palmieri (A. Greene), 47. N. Palmieri (Henrique, Parise). 

Kapitán Bostonu Zdeno Chára,  zaznamenal pri výhre s New Jersey 4:3 jednu asistenciu.  
Boston si na domácom ľade poradil s New Jersey 4:3 a na konto si tak pripísal šiestu výhru v rade. Bezgólová prvá tretinu zápasu pokračovala vyrovnaným stavom 1:1 v druhej časti hry. V záverečnej tretine padlo päť gólov...Prvou hviezdou súboja sa stal ľavý krídelník Bostonu Milan Lucic. Rozhodujúci gól za Boston vsietilo  približne tri minúty pred koncom riadnej hracej časti ľavé krídlo Benoit Pouliot.
"Očividne to veľa hovorí o charaktere hráčov. Niekedy ani nemusíte toho veľa povedať. Činy sú dôležitejšie ako slová. Práve o tom som sa rozprával predchádzajúcu noc s Benom (Benoit Pouliot) a snažil som sa mu vysvetliť pár vecí, ktoré náš tím momentálne stále len hľadá. Marchandovi som nemusel hovoriť nič...Sme spolu  už dostatočne dlho, vie s čím som u neho nebol spokojný a prečo sedel na striedačke. Musím však povedať, že je pre nás platným hráčom a určite si zaslúži šancu, aby sa opäť dostal do akcie. Bolo pekné vidieť, ako rýchlo dokáže odpovedať...v tretej tretine hral veľmi dobre," nechal sa počuť pre nhl.com tréner Bostonu Claude Julien. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára