streda 7. septembra 2011

Pri havárii lietadla v Rusku zahynul aj Paľko Demitra .


Pavol Demitra.
Pavol Demitra.

V Rusku sa zrútilo lietadlo s hokejistami Lokomotivu Jaroslavľ, na zozname obetí je aj Pavol Demitra. Podľa posledných informácií zomrelo minimálne 42 ľudí.
MOSKVA. Medzi 42 obeťami leteckej havárie lietadla, v ktorom leteli hokejisti ruského klubu Lokomotiv Jaroslavľ, je podľa zoznamu miestneho spravodajského servera aj Pavol Demitra.
Na stránke yarland.ru je zoznam obetí, na ktorom je aj slovenský útočník Pavol Demitra.
Správu nepriamo potvrdilo aj slovenské ministerstvo zahraničných vecí: "Na základe telefonickej informácie z ruského ministerstva pre mimoriadne situácie, je na zozname obetí leteckého nešťastia aj slovenský občan, ktorého meno, vzhľadom na to, že nemáme súhlas rodiny, nemôžme zverejniť. Túto správu však doposiaľ nemáme potvrdenú písomne."
Ľubomír Višňovský, so slzami v očiach a tichým hlasom, len ťažko hľadal slová: „Je to hrozné, strašné, nemám čo k tomu povedať. Nechcem tomu veriť. S Paľom sme dlho hrávali, bol to jeden z mojich najlepších kamarátov. Obrovská tragédia, keby sa dal tento deň vymazať a bol by to len zlý sen, to by bolo najlepšie.
Podľa ruských zdrojov zomrelo minimálne 42 ľudí, ďalší dvaja sú vo vážnom stave. Informácie o obetiach však stále nie sú oficiálne.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára