utorok 19. apríla 2011

Zdenova asistencia.



Montreal Canadiens - Boston Bruins 2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Góly: 28. A. Kosticyn (Cammalleri, Hamrlík), 45. Plekanec (Cammalleri, Subban) - 4. Krejčí (P. Bergeron, D. Seidenberg), 15. Horton (Zdeno CHÁRA, McQuaid), 23. Peverley (Recchi), 60. Kelly (Recchi, P. Bergeron)
Brankári: Price - Thomas, strely na bránku: 36:25, diváci: 21.273
Stav série: 2:1


Návrat Zdena Cháru do zostavy po vynechaní jedného zápasu pre hospitalizáciu spôsobenú údajnou dehydratáciou organizmu pomohol Bostonu k prvému víťazstvu v sérii 1. kola play-off zámorskej hokejovej NHL o Stanleyho pohár s Montrealom.
Bruins vyhrali v pondelok na ľade Canadiens 4:2 a znížili stav série na 1:2. Slovenský obranca sa na triumfe podieľal jednou asistenciou pri druhom góle svojho mužstva v úvodnej tretine. Chára na ľade odkorčuľoval vyše 26 minút. "Je jedným z najdôležitejších, ak nie vôbec najdôležitejším hráčom tímu. Bez neho sa nám hrá veľmi ťažko. V predchádzajúcom zápase sme ho nedokázali nahradiť. Bolo skvelé, že opäť nastúpil," povedal brankár Bostonu Tim Thomas, ktorý mal 34 úspešných zákrokov.

Bostonu vyšla prvá tretina, v ktorej prežil úvodný nápor domácich a strelil dva dôležité góly. Svoj náskok už potom pozornou defenzívou udržal až do konca. "Chcel som hrať už v sobotu, vtedy to však nešlo. Od pondelkového rána som vedel, že nastúpim. Prežili sme prvých dvadsať minút, čo je na ľade súpera veľmi dôležité," povedal po stretnutí Zdeno Chára.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára